Heuvelrug Spelend Wijs

 

Heuvelrug Spelend Wijs is ontstaan vanuit passie voor de ontwikkeling van kinderen. Mijn doel is om ouders en professionals nieuwe inzichten en handvatten te geven over de ontwikkeling van baby en peuter. Vanuit mijn ervaring en kennis bied ik verschillende workshops, cursussen en trainingen aan die zijn ontwikkeld voor ouder, kind en professional.

 

Hieronder stel ik mij graag aan u voor.

Docent baby en kind gebaren | Docent babymassage | coach zintuigelijk spelen | babycoach | Pedagogisch medewerker | Heuvelrug Spelend Wijs | Bertine Spies

Bertine Spies

Mijn naam is Bertine Spies, ik ben getrouwd en moeder van een zoon en twee dochters. Ik woon met mijn gezin in het mooie groen van Langbroek, dichtbij de Utrechtse Heuvelrug.

Na mijn afstuderen ben ik in de kinderopvang gaan werken en heb dit 13 jaar met plezier gedaan. Alle leeftijden van 0-4 jaar per leeftijdsgroep heb ik onder mijn hoede gehad. Het is bijzonder om van ouders het vertrouwen te krijgen over hun kostbaarste schat. Tijdens mijn periode in de kinderopvang ben ik babycoach geweest en coach in het sensory (zintuigelijk) spelen. In al die jaren heb ik mij meer en meer verdiept in de ontwikkeling van kinderen. Hieruit vloeide voort om de opleidingen docent baby- en kindgebaren en docent babymassage te volgen. Na het afronden van beide opleidingen heb ik zelf kunnen ervaren wat een toegevoegde waarde het is, om vroegtijdig te kunnen communiceren met je kind en hoe fijn het één op één moment tijdens de massage met je kind is. 

Ik kijk er naar uit om mijn opgedane kennis met u te delen en heet u samen met uw kind van harte welkom bij Heuvelrug Spelend Wijs.